[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

POLAR, EL NOU ALIAT DE KLASSMARK

La marca de rellotges esportius millora l’experiència outdoor de tots els seus usuaris

Descarregar-se el track al rellotge hauria de ser un hàbit essencial per tot corredor

Mana ella. Indefensos davant la immensitat de la natura cal equipar-se per fer de cada experiència outdoor una experiència vital. La seguretat ha de prevaldre per damunt de totes les coses. Oi que a ningú se li passaria pel cap sortir a córrer de nit sense frontal? Per aquest motiu, Klassmark insisteix en la importància de dur sempre el recorregut i el track a sobre. Polar es convertirà en el millor aliat per fer-ho possible.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/polar3.jpg’ attachment=’9816′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark camina cap a l’extrem de les curses sostenibles i responsables amb el medi. El seu programa #NoNatureNoFuture té previst eliminar, en un futur, els elements de marcatge. Cal minimitzar tot impacte i la digitalització aporta múltiples solucions. De moment, les curses seguiran marcades al detall, però tant se val. De fet, tant se val si és una cursa o no, si el recorregut està marcat o no, dur el recorregut al rellotge és una eina molt funcional que pot evitar més d’un ensurt. Mai es pot deixar la seguretat de banda.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/polar5.jpg’ attachment=’9818′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Les curses de Klassmark van molt més enllà de la competició; parlen d’aventures i reptes personals. Aquest segell distintiu els ha catapultat com un dels principals proveïdors de tracks de Catalunya. Després de més de deu anys ideant recorreguts, Klassmark s’ha convertit en la font ideal pel corredor on trobar la ruta somiada. Totes aquestes inquietuds tenen resposta en Polar, el rellotge esportiu ideal per satisfer totes aquestes necessitats.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/polar1.jpg’ attachment=’9814′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

A Polar l’avala l’experiència de més de 40 anys liderant la tecnologia aplicada a l’esport. La seva àmplia gama respon a totes les necessitats de l’esportista, indiferentment del seu nivell i condició física. També respon a les necessitats del corredor de muntanya. L’amant del trail running trobarà en Polar el company de viatge ideal: freqüència cardíaca, recordatoris d’avituallament, dades referents a l’orografia del terreny, seguiment de rutes amb indicacions de gir pas a pas, potència de running…

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/polar2.jpg’ attachment=’9815′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Encara hi ha més. Els dispositius Polar no tan sols recolzen a l’esportista quan està entrenant o competint, sinó també a la resta d’activitats diàries. Fins i tot, dona informació i recomanacions relacionades amb la son i el descans nocturn així com també de les càrregues d’entrenament i recuperacions. Tot plegat per ajudar a l’esportista a entendre millor el seu cos i que en pugui treure el màxim rendiment per aconseguir els seus objectius, siguin els que siguin.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/polar4.jpg’ attachment=’9817′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Polar, present amb més 80 de països i 35.000 punts de venta, millorarà les experiències outdoor de Klassmark; des dels entrenaments fins al dia de la competició. A part d’aportar seguretat i confiança tant a participant com organitzador, dotarà d’informació extra a temps real als seus usuaris. Innovació tecnològica i investigació mèdica orientada a l’esport per catapultar a una altra dimensió tota activat. Aquesta és la raó de ser de Klassmark i Polar.

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#PolarRunning

[/av_textblock]

[/av_one_full]