[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

NEIX RANXU PER DESCOBRIR EL NOU PARADÍS DEL GRAVEL

Klassmark posarà rumb a Ponts el pròxim 10 d’octubre per dibuixar un nou repte gravel

La comarca lleidatana de La Noguera té una orografia immillorable per a la pràctica d’aquest esport

Després de l’èxit de The Traka, l’idil·li de Klassmark amb el gravel continua. De Girona a Lleida, de la Costa Brava a la Terra Ferma. L’equip de Klassmark recupera un embrió que va néixer abans de la pandèmia. Després de voltar i buscar en tots els racons del país, la caravana posarà rumb a Ponts el pròxim 10 d’octubre. Una zona desconeguda per a molts, però que presenta unes condicions immillorables per gaudir del millor gravel. No hi ha millor escenari per fer realitat Ranxu, el nou paradís d’aquest esport.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-12-at-11.24.37-1.jpeg’ attachment=’9570′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La paraula Ranxu cobra sentit a la Catalunya profunda on una teranyina de camins ha teixit la vida agrícola durant centenars d’anys. Pistes infinites que connecten els punts més remots de la Noguera i la Segarra. Rectes llargues que es perden en l’horitzó i on la navegació no serà tan important. Els participants tan sols s’hauran de preocupar de pedalar i gaudir d’un paisatge que et transporta a un altre temps.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-19-at-10.57.37.jpeg’ attachment=’9574′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark dibuixarà tres distàncies amb sortida i arribada a Ponts. 150K, 100K i 50K perquè tothom tingui l’oportunitat de conèixer aquest racó de la manera més sostenible i responsable possible. L’organització no cedirà en la seva idea de deixar una empremta positiva darrere el seu pas. No tan sols es tracta de cuidar i respectar el medi ambient, sinó de tornar-li una mica d’allò que ens ha regalat durant tants anys.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-12-at-11.24.37-2.jpeg’ attachment=’9571′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Lleida i, concretament, Ponts són el lloc ideal per a un esdeveniment d’aquestes característiques. La Noguera és la comarca catalana amb més extensió i reuneix les condicions necessàries per catapultar a Ranxu com a una de les proves de gravel de referència. Al nord limita amb els Pirineus i al sud amb la plana de Lleida dotant a aquest territori d’infinites possibilitats. Els ciclistes que el 10 d’octubre posin la primera pedra a Ponts ho podran corroborar en primera persona.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-12-at-11.24.36.jpeg’ attachment=’9569′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Terres de cultiu banyades pel riu Segre. Les zones accidentades del nord de la comarca deixen pas a serres amb relleus més moderats; la zona natural que fa de transició entre la muntanya i la plana. Un indret amb un gran valor natural que posa de manifesta el patrimoni històric de la zona. L’agricultura i la ramaderia segueixen sent el motor econòmic de la terra de Ranxu. Una oportunitat immillorable per recordar qui som i d’on venim a través de les pistes i camins que tot amant del gravel sempre ha desitjat.
#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#Ranxu

[/av_textblock]

[/av_one_full]