[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

8.000 GRÀCIES

Avui fa un any iniciàvem una nova etapa que mai hauríem desitjat. Arribava el moment d’organitzar la nostra primera cursa amb pandèmia i protocols d’actuació.

El camí no ha estat gens fàcil. Ens hem hagut d’adaptar a cada escenari que ens plantejava la situació epidemiològica del moment i, aquest, podia canviar en qualsevol instant. Vam instaurar un protocol de seguretat responsable amb el desig de poder seguir compartint quilòmetres amb vosaltres. Vam apostar per un nou format de competició amb sortides esglaonades, horaris fragmentats i espais amplis per facilitar la circulació de tots els assistents. I aquí estem, 12 curses després, compartint aquesta experiència amb més de 8000 participants.

Aquesta ha estat la nostra aposta. Hem portat a l’extrem al nostre segell de ‘quality over quantity’ fugint de la massificació per intentar cuidar tot detall. Ho hem fet tan bé com hem pogut i prometem seguir treballant obsessivament per millorar. Oferir les condicions de seguretat òptimes era el nostre deure. Fins al dia d’avui, tan sols hem comptabilitzat un positiu, però no està confirmat que es produís dins del nostre perímetre. Es tracta d’un cas únic i aïllat que no va anar acompanyat de més contagis. Els rastrejadors van contemplar diferents escenaris i van concloure que el contagi s’hauria pogut produir en qualsevol indret al llarg del cap de setmana.

L’aturada dels cinc mesos hivernals ens va deixar molt afectats, però gràcies a la vostra confiança hem pogut seguir endavant. Evidentment, encara queda molt recorregut per tornar a la normalitat d’abans de la pandèmia, però amb esforç i coratge hem assolit l’objectiu d’organitzar curses segures i responsables. I diem responsables perquè també limitem la participació per no deixar empremta al nostre pas. Al contrari, treballem per deixar al medi una empremta positiva. Només així podrem seguir gaudint dels esports outdoor com fem fins ara.

8000 gràcies! Ens veiem al Trail Catllaràs.

#Klassmark
#NoNatureNoFuture

[/av_textblock]

[/av_one_full]