[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL ULLDETER BRINDA DE FELICITAT

La cursa ha tornat a ser un exemple de sostenibilitat i respecte en un entorn immillorable per a les curses de muntanya

Raul Butaci, Miriam Moreno, Abel Carretero, Anna Capdevila, Jan Torrella i Elena Pueyo, els noms propis de la jornada

En l’últim any i mig hem après que la felicitat la trobem en les petites coses. Un fet tan simple com córrer en llibertat pot fer explotar el còctel d’emocions que portem dins i, si a sobre, ho fem en un entorn com el Trail Ulldeter l’explosió de felicitat està assegurada. Per què correm? Segur que en aquestes paraules trobem la resposta. El trail running ofereix això i molt més. Aquest diumenge 4 de juliol, Camprodon ho ha tornat a corroborar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/entrada-1.png’ attachment=’9074′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Ulldeter recuperava la normalitat i, amb això, el programa complet. Tres recorreguts d’alta muntanya, amb sortida i arribada a Camprodon, rumb al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser; un territori idíl·lic per a les curses de muntanya. Klassmark centra tots els seus esforços perquè així continuï durant molts anys més. Els seus esdeveniments van molt més enllà de l’estricta competició, són un exemple de sostenibilitat i respecte. Cada cursa és una oportunitat per compartir amb tots els seus participants la seva passió i amor pel medi ambient. Aquest és el motiu de ser de Klassmark. Si no fos així seria impossible mantenir l’essència dels esports outdoor. La muntanya ens ho ha donat tot, és el nostre deure ser agraïts amb ella.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/entrada-2.png’ attachment=’9075′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Després d’un any d’absència el recorregut Marathon es reincorporava al programa. 44 quilòmetres amb 2.500 metres de desnivell positiu que s’han vist lleugerament retallats, pel que a desnivell es refereix, a causa de la nul·la visibilitat a les cotes altes. Això no ha impedit a Raul Butaci amb 4h08m16s i Miriam Moreno amb 6h01m14s inscriure el seu nom al palmarès de la prova. Juanjo Pinilla i Robert Alert, en la baralla masculina, i Luisa Ruiz i Maria Tàpia, en la femenina, han completat el podi de la germana gran del Trail Ulldeter.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/entrada-3.png’ attachment=’9076′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Abel Carretero amb 2h13m01s i Anna Capdevila amb 2h59m49s han estat els triomfadors del Trail. Un recorregut de 24 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu on també han destacat Julen Calvó i Christian Meier, els altres dos integrants del podi masculí. A la foto d’honor femenina s’unien Jessica Tipan i Evacris Llobat. La nòmina de guanyadors l’han completat Jan Torrella amb 53m06s i Elena Pueyo amb 1h07m02s. Ells han estat els corredors més ràpids dels 11,5 quilòmetres amb 650 metres de desnivell positiu de la distància Express.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/entrada-4.png’ attachment=’9077′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La catifa verda del Passeig de Maristrany donava la benvinguda a tots els participants, del primer a l’últim. El segell salvatge d’alta muntanya ha tornat a estar present a la vuitena edició. A més, la cursa obria el circuit per excel·lència de Klassmark: les MISSIONx3. A l’alta muntanya del Trail Ulldeter li precedirà la mitja muntanya del Trail Catllaràs (1 d’agost) i els penya-segats abruptes del Trail Cap de Creus (18 i 19 de setembre). Un viatge del cel al mar que ha arrencat aquest diumenge per la porta gran. Ara és moment de prendre un descans, però en menys d’un mes la festa continua a La Pobla de Lillet.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/entrada-5.png’ attachment=’9078′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Raul Butaci – 4h08m16s
2. Juanjo Pinilla – 4h20m07s
3. Robert Alert – 4h26m46s
MARATHON FEMENÍ
1. Miriam Moreno – 6h01m14s
2. Luisa Ruiz – 6h10m36s
3. Maria Tapia – 6h11m03s
TRAIL MASCULÍ
1. Abel Carretero – 2h13m01s
2. Julen Calvó – 2h18m19s
3. Christian Meier – 2h19m38s
TRAIL FEMENÍ
1. Anna Capdevila – 2h59m49s
2. Jessica Tipán – 2h59m54s
3. Evacris Llobat – 3h04m31s
EXPRESS MASCULÍ
1. Jan Torrella – 53m06s
2. Nil Puchol – 56m13s
3. Arnau Aranda – 56m37s
EXPRESS FEMENÍ
1. Elena Pueyo – 1h07m02s
2. Nhoa Costas – 1h11m40s
3. Helena Florenti – 1h13m04s

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailUlldeter

[/av_textblock]

[/av_one_full]