[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL ULLDETER RECUPERA EL PROGRAMA COMPLET

Klassmark posa en valor un territori idíl·lic per a les curses de muntanya

Camprodon obrirà la trilogia de les MISSIONx3 després d’un any d’absència

Després de mesos tancats, Klassmark va reaparèixer amb el Trail Ulldeter a l’estiu de 2020 per demostrar que era possible organitzar curses segures i responsables. Un nou format de competició ho corroborava. Un any més tard, la cursa de Camprodon torna amb l’alineació completa en la seva vuitena edició. Tornen les tres distàncies, tornen les MISSIONx3 i, amb això, torna el millor trail running. L’organització recupera el format original per seguir reivindicant el territori aquest diumenge 4 de juliol.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/entrada-1.jpg’ attachment=’8978′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els camins i corriols del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser donaran vida a les distàncies Express, Trail i Marathon. Un terreny idíl·lic per a les carreres muntanyes que ha de romandre tal com està. Klassmark treballa per i per a això. Tots els seus esdeveniments es basen en la sostenibilitat i el respecte per l’entorn. El Trail Ulldeter recorrerà quilòmetres de corriols màgics sense deixar empremta després del seu pas. L’organització segueix en lluita per combatre el canvi climàtic i tots els seus efectes i convida a tots els seus participants a viure la cursa amb amor i passió pel medi ambient. Aquest és l’únic camí.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/entrada-3.jpg’ attachment=’8979′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Camprodon també serà el punt de partida de les MISSIONx3. La COVID-19 va esfondrar la trilogia de Klassmark l’any passat però aquest estiu reapareixerà després d’un any d’absència. A les cotes altes del Trail Ulldeter, li precedirà la mitjana muntanya del Trail Catllaràs (1 d’agost) i els penya-segats abruptes del Trail Cap de Creus (18 i 19 de setembre). Del Pirineu Oriental a la Costa Brava. Del cel a la mar. Aquest és el format que va catapultar el circuit de curses de muntanya de Klassmark al capdamunt; tres curses en tres espais de gran interès natural. Les MISSIONx3 estan a punt d’escriure una nova història.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/entrada-2.jpg’ attachment=’8981′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Ulldeter està ple d’arguments per viure un cap de setmana inoblidable de trail running. El recorregut Marathon es reincorpora al programa per tornar a ser el gran repte de la jornada. 44 quilòmetres amb 2.500 metres de desnivell positiu que cobraran vida a partir de les set del matí. Des dels 950 metres de Camprodon fins als 2.420 de Coll de Trespics; el segell salvatge d’alta muntanya que defineix aquesta cursa. Una hora més tard, a les vuit, apareixeran en escena els participants del Trail. Per davant 24 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu marcats per dues pujades on els corredors fregaran els 2000 metres d’altitud. La tercera sortida del dia serà la de l’Express a partir de les vuit hores i trenta minuts del matí de diumenge. 11,5 quilòmetres amb 650 metres de desnivell positiu ideals per als corredors més ràpids i per als participants que s’inicien en les curses de muntanya.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/entrada-4.jpg’ attachment=’8982′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

No hi ha excuses per no formar part de la festa del Trail Ulldeter. Tots els amants del trail running es retrobaran en Compradon aquest cap de setmana per compartir la seva passió. Ho faran al Passeig de Maristrany; Klassmark va reubicar la sortida i arribada l’any passat apostant per espais més amplis i segurs. Una gran catifa verda donarà la benvinguda a tots els participants. Cada un d’ells amb el seu guió i repte personal. Uns aspiren a la victòria, altres a la glòria de travessar la línia de meta, però tots van al Trail Ulldeter amb un denominador comú: gaudir del millor trail running

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/entrada-4-1.jpg’ attachment=’8983′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailRocacorba

[/av_textblock]

[/av_one_full]