[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL ROCACORBA A PUNT PER BUFAR LES ESPELMES

La cursa de muntanya més salvatge oferirà dues jornades d’autèntic trail running

Klassmark marca el camí de les curses sostenibles i respectuoses amb el medi ambient

Les espelmes segueixen flamejant. El Trail Rocacocorba les apagarà aquest cap de setmana per celebrar el desè aniversari. A peu de Canet d’Adri, a pocs quilòmetres de la ciutat de Girona, s’alça una autèntica jungla. Els corredors tornaran a gaudir dels boscos densos de Rocacorba. Un tresor natural on Klassmark ha dibuixat tres recorreguts que catapulten el trail running al seu màxim exponent. L’èxit és respectar i estimar l’entorn. Aquest esport li deu tot a la muntanya i l’organització no cessa en la seva obsessió de no deixar empremta després del seu pas. Més enllà de qualsevol classificació, la màxima prioritat de Klassmark és organitzar curses sostenibles amb el medi. El Trail Rocacorba en tornarà a ser un clar exemple.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/TrailRocacorba619-1-6.jpg’ attachment=’7696′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

També serà una prova segura i responsable. Com ja va passar en les últimes curses del calendari de Klassmark, el Trail Rocacorba segueix el Protocol de Reforç de la RFEA davant l’amenaça de la COVID-19. Això ens permetrà gaudir d’una ració doble de trail running. El programa està dividit en dues jornades, dissabte i diumenge, amb horaris i sortides esglaonades. Les mesures de seguretat i higiene permetran a tots els corredors penjar-se un nou dorsal.

Els primers a entrar en escena seran els participants l’Express. Serà el dissabte 3 d’abril a partir de les 15:30 h. El recorregut proposa el clàssic puja i baixa al santuari de Rocacorba; el lloc més icònic dels tres itineraris. Jonathan Romeo i Mireia Pons són alguns dels noms importants que prendran part de la cita. 20 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu que donaran pas a una segona jornada apassionant.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/trailrocacorbal-1021-224.jpg’ attachment=’7698′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

a Marathon obrirà el diumenge 4 d’abril. Els 38 quilòmetres amb 2200 metres de desnivell positiu cobraran vida a partir de les 9:00 h; un recorregut brutal que desvela tots els secrets de la zona. Un any més, els corredors podran acceptar el repte individualment o per parelles. Gerard Morales, suma quatre triomfs a Rocacorba, i Lluís Ruíz repeteixen la fórmula dels últims anys i uniran forces. L’actual guanyadora, Manu Vilaseca, defensarà la seva corona individual mentre les seves antigues companyes de podi Raquel Bosch i Cheynna Treto també repeteixen; Bosch prendrà part de la competició per equips mixtes.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/DSC_0023.jpg’ attachment=’7700′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

A partir de les 9:30 h el Trail agafarà el relleu. 30 quilòmetres amb 1750 metres de desnivell positiu que ressegueixen part de l’itinerari de la seva germana gran. La prova serà la segona cita de les Trail Running Series, la Copa Catalana de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme. La incombustible Anna Comet repetirà experiència per intentar revalidar el seu títol. Nicole Millar o Jenny Arasil s’ho intentaran impedir. En la baralla masculina trobem noms com el de Samuel Dávila, Jonatan Mora, Andreu Contijoch o Quim Costa, entre d’altres, a la llista de favorits.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/trailrocacorba10-20-20.jpg’ attachment=’7699′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’excepcionalitat del moment no impedirà al Trail Rocacoba celebrar el seu aniversari. Ha plogut molt des d’aquelles primeres edicions nocturnes. La cursa s’ha convertit en el millor escenari per obrir el calendari de trail running; se sol disputar al gener. Per Canet d’Adri han desfilat els corredors més importants de país i multitud de participants populars i anònims. Alguns segueixen al peu del canó, altres no, però gràcies a la confiança de tots ells la cursa de muntanya més salvatge està a punt de disputar la seva desena edició.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailRocacorba

[/av_textblock]

[/av_one_full]