[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA SANTA VALL RESSUSCITA AL MILLOR CICLISME

La prova de Sant Gregori serà la primera de Klassmark Bike després de sis mesos de pausa forçada

La Santa Vall proposa cinc reptes a tota la comunitat gravel i MTB

El millor ciclisme està de tornada. Després d’unes últimes setmanes de molta incertesa, La Santa Vall reapareixerà amb les cinc distàncies programades. Sant Gregori obrirà les portes a tots els amants del gravel i el MTB perquè tornin a sentir emocions que quasi no recordem. Serà el primer esdeveniment de Klassmark Bike en l’últim mig any. Pel camí, les restriccions han obligat a moure el calendari, però finalment aquest 27 i 28 de març de 2021 el gravel i el MTB ressuscitarà.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-III.-Foto-klassmark.jpg’ attachment=’7439′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

No hi ha millor lloc pel retrobament que Sant Gregori. Un poble amb gran tradició esportiva amb especial èmfasi a l’esport de les dues rodes. El territori que l’envolta, la Vall de Llémena, és una infinitat de camins i corriols que el converteixen en el parc d’atraccions ideal per viure dues grans jornades de gravel i MTB. A més, el protocol d’actuació que ha activat l’organització, davant l’amenaça de la COVID-19, permetran fer-ho d’una manera segura i responsable. L’aforament limitat, els horaris fragmentats, les sortides escalonades o les mesures d’higiene són normatives amb les que haurem de conviure durant molt de temps.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-IV.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7440′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La festa començarà dissabte amb les modalitats Adventure. Klassmark proposa quatre reptes, dos gravel i dos MTB, que porten la prova a una altra dimensió. Aquí el marcatge no existeix; només l’astúcia i un sistema GPS guiarà als participants fins a la glòria a Sant Gregori. Són modalitats on l’esperit aventurer s’imposa al competitiu. Les MTB podran triar entre dues opcions: 76 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu o 44 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu. Tots dos recorreguts estan marcats per la forta pujada a Rocacorba.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-VI.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7442′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Les bicicletes gravel també es repartiran entre les dues propostes de Klassmark. El recorregut curt Adventure dibuixa un itinerari de 62 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu, mentre el llarg arriba als 106 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu. Les pujades i baixades són constants en el perfil de les dues distàncies, però també hi haurà espai pels ciclistes més rodadors; el terreny és més que heterogeni. En aquesta ocasió, en la Gravel Adventure 106K, l’organització sí que obre la porta a la competició. Durant el recorregut es cronometraran tres trams; la suma dels quals s’establirà una classificació final.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-I.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7437′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Diumenge el singletrack serà el protagonista. Els antics recorreguts Marathon i Starter s’han unit en una única i nova distància encara més espectacular: la MTB Singletrack. Un recorregut de 55 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu amb ADN competitiu marcat a la perfecció. La prova obrirà el calendari de la Copa Catalana BTT Marató impulsat per la Federació Catalana de Ciclisme. Tots aquests ingredients han atret als noms importants del nostre MTB.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7438′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La lluita per la victòria serà ferotge, però ja hi haurà temps diumenge per parlar de resultats. La Santa Vall suposa un punt d’inflexió en un calendari marcat per les restriccions. No obstant això, Klassmark ja va demostrar que és possible organitzar una cursa segura i responsable davant l’excepcionalitat del moment en què vivim. Aquest cap de setmana tant organitzadors com participants tindran una altra oportunitat per corroborar-ho i, el que és més importants, de gaudir de l’essència d’aquest esport a l’aire lliure. Sense amor i respecte pel medi ambient tot això no seria possible.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/La-Santa-Vall-V.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7441′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#LaSantaVall

[/av_textblock]

[/av_one_full]