[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA NOVA GIRONA MTB CITA A LA CIUTAT AMB LA BICICLETA DE MUNTANYA

Després de la suspensió de la Girona MTB Challenge, Klassmark es reinventa amb una prova d’un sol dia

Els participants han pogut gaudir del millor MTB d’una manera segura i responsable

Klassmark no ha deixat a Girona sense la seva cita amb el MTB. La situació actual va implicar la suspensió de la Girona MTB Challenge; una de les curses per etapes més importants d’Europa. Davant aquest nou escenari, l’organització va decidir tornar a les arrels amb una prova d’un sol dia: la nova Girona MTB. El diumenge 13 de setembre els amants d’aquest esport van poder tornar a sentir l’adrenalina del dorsal. Això sí, seguint un exigent protocol d’actuació per a gaudir del millor MTB d’una manera segura i responsable. Klassmark va seguir la pauta dels seus últims esdeveniments fragmentant el programa amb sortides esglaonades, limitant l’aforament i buscant espais comuns més amplis. No hi havia un lloc millor que el parc del Pavelló de Girona-Fontajau per donar vida a aquest esdeveniment.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/620MTBGirona-013.jpg’ attachment=’6091′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els ciclistes més valents tenien la distància Marathon en el seu punt de mira, la prova reina de la Girona MTB. 80 quilòmetres i 1800 metres de desnivell positiu en el parc d’atraccions que envolta la capital del ciclisme. Els participants van gaudir del MTB en la seva màxima expressió resseguint les pistes i els corriols de la zona. El més ràpid va ser Cristofer Bosque amb 3h21m20s després d’una gran batalla amb Sergi Oller. La balança es va decantar a favor de el primer en l’últim terç de l’recorregut. Adrià Noguera va tancar un podi de molts quirats.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/DSC_5635.jpg’ attachment=’6093′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Els 100K també han tingut una cara coneguda davant. El canadenc Christian Meier ha tornat a ser protagonista a The Traka. En aquesta ocasió ha estat el ciclista més veloç en completar el recorregut de 100 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu després 3h25m28s. Daniel Hausmann s’ha quedat a pocs segons i David Dieguez una mica més lluny. Una altra ciclista de renom, Mayalen Noriega, ha marcat la pauta entre les noies amb 3h49m18s. Molly Supple i Anna Pons han estat les altres dues ciclistes destacades de dissabte.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/620MTBGirona-203.jpg’ attachment=’6092′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La festa la va completar l’Starter40 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu per obrir la finestra de la Girona MTB a tot ciclista. En aquest terreny els millors van ser Eloi Torrent amb 1h40m58s i Annemiek Van Bochove amb 2h18m48 per arrodonir un gran cap de setmana. No podem esborrar la incertesa en què vivim actualment, però si acceptar-la i adaptar-nos a ella. Amb la cooperació de tots els participants les mascaretes i el gel poden conviure amb la bicicleta de muntanya. La Girona MTB n’ha estat un clar exemple.

[/av_textblock]

[/av_one_full]