La Girona MTB és una prova de bicicleta de muntanya on s’han de complir i respectar el codi de circulació. Els camins i les pistes per on transcorre la prova està obert al trànsit.

La Girona MTB segueix un estricte protocol d’actuació, davant l’amenaça del Covid19, per poder gaudir de la bicicleta d’una manera segura i responsable. L’aforament està limitat a 200 participants amb sortides esglaonades en grups de 50. Tothom haurà de fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic, així com respectar la distància de seguretat. Després dels dos primers quilòmetres, la sortida neutralitzada, els participants es podran retirar la mascareta però l’hauran de dur a sobre per utilitzar-la en les zones d’avituallament i quan travessin la línia d’arribada.

GIRONA MTB

UN DIUMENGE D’AUTÈNTIC MTB

Girona és el paradís de les dues rodes. Tan sols necessites una bicicleta de muntanya per corroborar-ho tu mateix. Tria la teva distància i descobreix els camins i corriols que rodegen a la capital gironina. Dos recorreguts que et desvelen els secrets del territori idíl·lic del ciclista. Tu també tens dret a gaudir del teu esport en la seva màxima expressió. Per fer-ho tan sols has d’inscriure’t a la Girona MTB.

El repte que estaves esperant.

Translate »