[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

GIRONA ES TORNA A CITAR AMB EL MILLOR GRAVEL A THE TRAKA

The Traka es consolida com un dels millors esdeveniments gravel del país

Klassmark reestructura la prova per seguir gaudint de la bicicleta d’una manera segura i responsable

L’amor idil·lic de Girona amb el gravel segueix present. The Traka, la gran aposta de Klassmark el 2019, ha viscut el seu segon capítol aquest dissabte 12 de setembre. Es tracta d’una de les proves pioneres de gravel al nostre país. La situació actual ha obligat a l’organització a reestructurar el format amb l’objectiu de gaudir de la bicicleta d’una manera segura i responsable. De fet, fragmentar el programa amb sortides esglaonades, limitar l’aforament o buscar espais comuns més amplis, són fets amb els quals conviurem fins a nou avís. Les mascaretes i el gel no han eclipsat una gran jornada on tots els participants han viscut un repte majúscul.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/620TheTraka-27.jpg’ attachment=’6081′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
L’organització va dibuixar tres recorreguts, 60K, 100K i 200K, que posen de manifest per què el gravel està creixent. Les sensacions de rodar en bicicleta per les pistes que envolten a la ciutat de Girona són indescriptibles; podeu preguntar a qualsevol dels valents que han fet realitat The Traka. Més que una cursa és una gran aventura on la intuïció i un sistema GPS han guiat als ciclistes, el recorregut no estava senyalitzat, al punt de partida: el pavelló de Girona-Fontajau. Els primers en completar el recorregut han estat els participants 60K60 quilòmetres i 500 metres de desnivell, però la jornada ha estat llarga i apassionant.

200K, aquesta era la prova reina. Un itinerari de 200 quilòmetres i 1800 metres de desnivell positiu més que heterogeni; des de trams trenca cames a quilòmetres rodadors, sense oblidar-nos de la pujada llarga i constant en l’equador del recorregut. En aquest terreny el millor ha estat un Dennis Van Winden que ha demostrat tot el seu potencial. Sembla impossible aturar el cronòmetre en 6h23m58s. Tao Quemere i Xavier Amat s’han quedat a prop. En la baralla femenina la més ràpida ha estat Oliva Dillon per segon any consecutiu. La nord-americana ha signat 7h23m18s per davant de Sami Sauri i Marlène Petit. Molt nivell entre les ciclistes més ràpides.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/DSC_4483.jpg’ attachment=’6082′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Els 100K també han tingut una cara coneguda davant. El canadenc Christian Meier ha tornat a ser protagonista a The Traka. En aquesta ocasió ha estat el ciclista més veloç en completar el recorregut de 100 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu després 3h25m28s. Daniel Hausmann s’ha quedat a pocs segons i David Dieguez una mica més lluny. Una altra ciclista de renom, Mayalen Noriega, ha marcat la pauta entre les noies amb 3h49m18s. Molly Supple i Anna Pons han estat les altres dues ciclistes destacades de dissabte.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/thetraka-1020-150.jpg’ attachment=’6083′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La incertesa de moment no ha impedit viure un gran jornada de gravel. Les proves ciclistes han canviat tal com les enteníem fins ara, però Klassmark ha corroborat que es poden organitzar esdeveniments esportius d’una manera segura i responsable amb la cooperació de tots els participants. L’exigent protocol d’actuació que demana el guió de moment no esborra l’essència de l’esport. The Traka segueix més viva que mai; Girona té un esdeveniment gravel de primer nivell per anys.
[/av_textblock]

[/av_one_full]