[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Torna l’activitat de Klassmark a Sa Costa Brava Sunset

Els amants del MTB i el gravel tenen una cita a Palamós en l’edició estiuenca de Sa Costa Brava
L’organització aplicarà un protocol d’actuació per complir totes les mesures de seguretat

La Costa Brava és el lloc escollit per Klassmark per tornar a l’activitat. Després de diversos mesos d’aturada aquest dissabte 11 de juliol és el dia indicat per tornar a posar tot l’engranatge a funcionar a Palamós. Han estat dies durs d’intensa reflexió on els mals presagis no apagaven el desig de seguir gaudint i compartint l’esport a l’aire lliure. L’amenaça de la pandèmia Covid19 segueix vigent i l’organització seguirà un protocol d’actuació per complir amb totes les mesures de seguretat. No es tracten d’unes normes eventuals; la higiene i el distanciament social són fets amb els quals també conviuran les carreres fins a nou avís. Sa Costa Brava Sunset és el punt d’inici d’una nova era on, per sobre de tot, se seguirà gaudint del gravel i el MTB com un boig.

Sa Costa Brava, el festival de bicicleta de Palamós, ofereix la seva primera edició estiuenca per viure un dissabte de juliol sense precedents. Serà al capvespre quan tots participants, en diferents franges horàries i de manera esglaonada i individual, recullin el seu dorsal per aventurar-se a un repte sense precedents. Ho faran de la mà d’un company de viatge. La nova prova de Klassmark proposa un repte per equips de dues persones. Per davant quatre recorreguts. Diferents desafiaments amb un denominador comú: els equips hauran d’orientar-se mitjançant un sistema GPS; el traçat no estarà senyalitzat. La intuïció i la cooperació serà essencial per tornar a punt de partida: Palamós.

La nit serà l’altra gran protagonista de Sa Costa Brava Sunset. Els equips prendran la sortida individualment en format contrarellotge. Només els més ràpids travessaran la línia d’arribada davant la mirada de l’última llum del dia. La resta hauran d’encendre els llums per il·luminar l’últim tram de recorregut. Com si es tractés d’un conte, tindran temps fins a mitjanit. Les sortides esglaonades, així com les zones comunes àmplies, permetran complir la distància social requerida entre participants.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/07/Sa-Costa-Brava-Sunset-IV.-Foto-Klassmark-1.jpg’ attachment=’4233′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El MTB serà protagonista amb dos recorreguts que tindran el punt de mira posat al massís de les Gavarres. La Marathon proposa un traçat de 55 quilòmetres i 1200 metres de desnivell positiu. Per la seva banda, l’Starter ressegueix part del recorregut de la seva germana gran per sumar un total de 33 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu. Dos traçats de diferent exigència però que coronen en el mateix punt: el Puig Cargol.

La comunitat gravel també tindrà el seu espai en les distàncies Adventure, una modalitat que també està oberta a les bicicletes de muntanya convencionals. En aquesta ocasió, després de superar el massís de les Gavarres, les terres de l’Empordà seran les protagonistes. El més gran dels dos reptes dibuixa un itinerari de 82 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu, mentre la versió Starter proposa un viatge de 51 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu. Dos recorreguts que expliquen a la perfecció el per què de l’expansió d’aquesta modalitat.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/07/Sa-Costa-Brava-Susnet-II.-Foto-Klassmark-1.jpg’ attachment=’4234′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Els participants viatjaran a Palamós per viure un cap de setmana d’estiu diferent. Entre ells cares conegudes de l’esport i la bicicleta del nostre país. Un clar exemple d’això són els noms de Jofre CullellClàudia GalíciaAdrià NogueraOriol ColoméSílvia RouraPau Zamora o Núria Picas. Tots ells, des de l’esportista més amateur al més professional, estan decidits a seguir gaudint del seu esport com abans. Klassmark ha decidit aportar tota la seva experiència durant més de deu anys per fer-ho possible. Les noves carreres ja són aquí.
[/av_textblock]

[/av_one_full]