[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Sa Costa Brava Sunset ho fa possible

La comunitat gravel i MTB es retroba a Palamós
Klassmark es reinventa per seguir oferint proves esportives a l’aire lliure

És possible! Els amants del gravel i el MTB s’ha retrobat a Palamós aquest dissabte 11 de juliol per viure una nova aventura. El protocol d’actuació per complir totes les mesures de seguretat no ha entelat una gran jornada sobre dues rodes. Al contrari, les normes d’higiene i el distanciament social han permès a tots els participants vibrar del seu esport després de quatre mesos sense dorsals. Sa Costa Brava Sunset ha corroborat que es pot organitzar, pedalar i passar-ho bé en aquest escenari en que convivim amb l’amenaça de la pandèmia Covid19. L’actitud i la cooperació de tots els presents ha estat exemplar. Tots ells han entès que el concepte de les antigues curses ha canviat, però Klassmark ha demostrat que l’essència és la mateixa. L’organització va apostar per un horari fragmentat, tant en les recollides de dorsals com en les sortides, i en zones comunes molt àmplies.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/07/Protocol-Covid-IV.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’4365′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
No era la primera vegada que la caravana de Klassmark desembarcava a Palamós. Després de dues edicions de Sa Costa Brava, la prova ciclista oferia la seva primera versió estiuenca on el capvespre seria protagonista. Els equips prenien la sortida en diferents franges horàries i de manera esglaonada i individual en caure el sol. Tots ells necessitarien encendre els llums de la seva bicicleta per completar el recorregut. La nit no era l’únic desafiament de la jornada. Els participants havien de recolzar-se en el seu sistema GPS per orientar-se; el recorregut no estava senyalitzat. Una aventura on la intuïció i el treball en equip han estat claus per completar un dels quatre reptes proposats per l’organització.

A Sa Costa Brava Sunset han acudit ciclistes populars però també algunes de les cares més conegudes de la bicicleta del nostre país. La prova de Palamós ha corroborat que no han perdut la forma durant l’aturada. Dos clàssics del calendari Klassmark, Oriol Colomé i Francesc Freixer, han estat la dupla més ràpida al circuit estrella de MTB amb 1h59m43s. La Marathon proposava un viatge de 55 quilòmetres i 1200 metres de desnivell positiu amb les Gavarres de protagonista. Aquí també han brillat amb llum pròpia Clàudia Galícia i Adrià Noguera, la parella mixta més ràpida després d’aturar el cronòmetre en 2h26m18s. En la baralla femenina Sílvia Roura i Sara Gay han tancat el dia amb 2h41m54s en el tram cronometrat. El MTB també proposava una versió Starter de 33 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu on els més ràpids han estat Gerard Peix i Xavier Ferrer amb 1h24m42s.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/07/Sívlia-Roura-Sara-Gay.-Foto-Oriol-Batista.jpg’ attachment=’4366′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
D’altra banda, les distàncies Adventure abraçaven a la comunitat gravel. En aquesta ocasió, després de superar el massís de les Gavarres, les terres de l’Empordà marcaven el compàs dels quilòmetres. Pau Zamora i Pau Bartoló han estat els més ràpids dels 82 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu després de tancar el tram cronometrat en 2h53m08s. Entre els equips mixtes Sami Sauri i Josep Rubios’han entès a la perfecció per completar el repte en 3h14m10s, mentre Núria Picas i Laura Navarro eren el millor tàndem femení després de 3h15m54s d’esforç. En la versió Starter de 51 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu la parella que més ha brillat ha estat la formada per Albert Ferre i Elisabeth Zafra amb 2h14m28s.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/07/Josep-Rubio-Sami-Sauri.-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’4367′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Sa Costa Brava Sunset ha posat la primera pedra a un nou model a seguir. Les mesures de seguretat aplicades no són eventuals, són fets amb els quals també les curses hauran de conviure fins a nou avís. La cursa del dissabte 11 de juliol no ha estat un esdeveniment post Covid19; l’amenaça de la pandèmia segueix patent però si tots en som conscients i respectem les normes d’higiene i el distanciament social podrem seguir gaudint del nostre esport. Sí, és possible.

Tots els resultats aquí.

[/av_textblock]

[/av_one_full]