[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#RESET, LA FILOSOFIA DE LA NOVA TEMPORADA DE KLASSMARK

15 proves, entre trail running, gravel i MTB, defineixen el calendari 2022

Klassmark demana un ‘reset’ a la seva comunitat per gaudir del que realment és essencial

#Reset. Aquest podria ser el nou eslògan de Klassmark, però la marca vol fugir del màrqueting verd sobreexplotat. Aquest joc no va d’etiquetes, sinó de fets i paraules. Klassmark vol seguir liderant el model de curses sostenibles i responsables amb el medi ambient. Per això, demana un ‘reset’ a tota la comunitat. La grandesa dels esports outdoor recau en l’entorn. El segell d’identitat de les 15 proves del calendari 2022 de Klassmark són els seus recorreguts i l’organització invita a tots els participants a gaudir junts dels espais naturals que donen vida a cada un d’ells. Cal fugir de tota mena de disfressa i valorar el que realment és important i essencial per un esdeveniment de trail running, gravel o MTB.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/12/160AD1F7-1C84-4A6A-9D0A-05A93E43F659-1302-00000141B723A12F-copia.jpg’ attachment=’11904′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La relació de la humanitat amb el medi natural s’ha tornat insostenible. Cal restablir la relació de l’home amb la natura per construir un món on ambdues parts convisquin i prosperin. Klassmark està convençut que és possible i totes les seves proves en són el millor exemple. El seu respecte i amor vers el medi natural ha canviat i revolucionat el model organitzatiu dels esdeveniments outdoor. Per entendre-ho és necessari fer un ‘reset’ per fugir de comparacions odioses del passat, de bosses de corredors i d’obsequis materialistes que queden oblidats. Les curses de Klassmark són sinònim d’experiències que posen en valor els recursos naturals per sobre de tot. Sense aquesta filosofia els esports outdoor deixaran d’existir tal com els entenem ara.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/12/160AD1F7-1C84-4A6A-9D0A-05A93E43F659-1302-00000141B723A12F.jpg’ attachment=’11903′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La comunitat trail running de Klassmark es tornarà a reunir el 30 de gener a Canet d’Adri. El Trail Rocacorba serà el punt de partida d’un 2022 on hi ha programats fins a 15 esdeveniments. La primera prova de gravel i MTB serà a Sant Gregori, on tots els amants de la bicicleta donaran color, vida i forma a La Santa Vall el pròxim 6 de març. Totes aquestes proves també pretenen ser un exemple i font d’inspiració per a tots als seus participants. Aquí cada detall suma per combatre el canvi climàtic i els seus efectes. La millor manera per veure en primera persona que tothom pot aportar el seu granet de sorra. Tot canvi té un principi i Klassmark espera fer un ‘reset’ amb la seva comunitat per caminar plegats cap a un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Sense naturalesa no hi ha futur.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/12/calendar2022-KLASSMARK.jpg’ attachment=’11902′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]