SETEMBRE 2020 | GIRONA
Slider

La Cursa

La primera cursa gravel per etapes a Europa

Diuen que les ‘gravel’ són les bicicletes del futur, que transmeten les millors sensacions del ciclisme sense que cap vehicle t’interrompi, que respires muntanya i natura… No sabem el que ens depararà el demà, però ara per ara estem enamorats del gravel. No som els únics. Aquesta és la raó de ser de TRAKA GRAVEL. El proper dissabte 12 i diumenge 13 de setembre Girona acollirà la primera cursa per etapes de gravel del vell continent.

A Girona es respira ciclisme en cada una de les seves cantonades; no la descobrirem ara. Els seus carrers donen pas a un món infinit de possibilitats sobre dues rodes. Klassmark ha decidit posar l’altaveu en els seus camins i velles calçades de somni. Si Girona és un referent mundial del ciclisme per les seves carreteres i del MTB pel seu singletrack, ara també ho serà del gravel. Prepara’t per viure la millor experiència de la teva vida. Benvinguts al paradís del gravel.

Som fills de Girona i coneixem els millors racons per enamorar-te. Hem organitzat carreres de MTB, gravel i road compartint els nostres secrets. Agafa’t fort al manillar de la teva bicicleta que la resta ho posem nosaltres. Dues etapes, 120 i 85 quilòmetres, que descriuen a la perfecció la filosofia gravel. L’entorn fascinant que rodeja la ciutat, fins arribar a la seva costa travessant el triangle daurat de l’Empordanet, pintaran la primera edició de TRAKA GRAVEL.

La millor experiència gravel sense renunciar a res. Oblida’t dels maldecaps. Girona acollirà l’arribada i la sortida de les dues etapes per dir adéu a qualsevol tipus de desplaçament. Surt pedalant des de l’hotel o al portal de casa teva. Ideal per viure la ciutat amb els teus fent els que més t’agrada. Relaxa’t pel barri vell de la ciutat i els seus barris, viu la seva cultura, barreja’t entre la seva gent i gaudeix de la seva gastronomia, però recorda: el dia següent t’estarà esperant una altra experiència gravel sense precedents. Ha arribat el moment d’obrir les portes de TRAKA GRAVEL.

Official Sponsors
Official Media
Official Collaborators