12 SETEMBRE 2020 | GIRONA
Slider

500K BIKEPACKING

La bicicleta és sinònim de viatges i aventures. Carrega el material necessari en la teva GRAVEL o MTB i accepta el gran repte de The Traka. A punt per a 500K i +6500M bikepacking?

Guilleries-Savassona, la Fageda d’en Jordà, la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Serra de l’Albera, el Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà i el Montgrí Baix Ter. Descobreix aquests espais naturals de la millor manera possible: pedalant.

Girona és el punt de partida i arribada de l’aventura. En els primers quilòmetres posarem rumb a la Cellera per pujar als embassaments de Susqueda i Sau fins a connectar amb la Plana de Vic. L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona dona vida al primer tram del recorregut.

Vorejarem el municipi de Vic per conèixer els racons més bonics de la Plana amb la mirada a Sant Pere de Torelló. Des d’allà creuarem fins a Olot pel Coll de Bracons, port mític de la zona, davant la mirada del Puigsacalm.

Des d’Olot ens endinsarem a la Fageda d’en Jordà i, posteriorment, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Un recorregut màgic que connecta amb el poble de llegenda de Besalú després d’un bonic descens. Després de creuar el seu majestuós pont posarem direcció a l’Alt Empordà.

Coneixerem pobles típics de la zona com Crespià o Navata fins a arribar a Sant Llorenç de la Muga on trobem l’embassament de Boadella. Seguirem fins a la Jonquera per trobar el poble de Cantallops. Serà el moment de gaudir dels camins de la Serra de l’Albera de camí a la localitat marítima de Llançà.

El Parc Natural de Cap de Creus entra en acció. Pobles de postal com El Port de la Selva i Cadaqués agafen el relleu en un entorn fascinant. Arribarem a Roses per dirigir-nos per la seva llarga plana fins al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Resseguirem els seus camins per connectar amb el tram del Baix Ter i seguir la nostra ruta per tornar a assaborir la brisa de la costa a Palamós. Després de deixar enrere 7 espais naturals fascinants posarem rumb a Girona per completar 500 quilòmetres bikepacking sense precedents