Traka Race
29 i 30 D'ABRIL 2023 | GIRONA

Informació

The Traka és una sortida de bicicleta no competitiva que transcorre per camins i pobles. El total per completar el recorregut són 32 hores que els participants poden organitzar com vulguin.

L’ètica, la companyonia i el respecte pel medi ambient són els valors més importats que exigim als participants. Es permet aturar-se dinar sopar esmorzar, arreglar la bicicleta o dormir sempre que els participants recuperin el recorregut on l’han deixat l’última vegada.

Els participants es guiaran per sistema de Navegació GPS. És d’estricte compliment el codi de circulació i totes les seves indicacions. Si es desisteix circular de nit, serà obligatori portant les 2 llums al davant i darrere i una tira reflectant a la part superior o inferior de l’equipació.

Molta atenció als pobles de El Port de la Selva, Cadaqués i Roses. Cal respectar passos de vianants i no superar els 20kh i no es pot avançar a dins de cap poble.

360k +4500m

Ruta GPS – Recorregut no senyalitzat

Fes realitat The Traka 360K i descobreix els racons més fascinants de la província de Girona. Hem seleccionat meticulosament les millors pistes per oferir-vos el gravel més pur en la seva essència. Recorre les comarques del Pla de l’Estany, l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. Un desafiament bikepacking on cada participant portarà un geolocalitzador. Tu decideixes si pernoctes o ho fas non-stop. Si et desvies del recorregut, l’hauràs de recuperar en el mateix punt on l’has deixat. Pel camí gaudiràs dels racons més inaudits de la Costa Brava, la Serra de l’Albera, el Cap de Creus, els Aiguamolls, el Montgrí o les Gavarres. T’espera l’aventura gravel que sempre has somiat.

29 i 30 abril 2023

6:00

Girona

360K +4500M GPS

5 zones d’alimentació

MAIN SPONSORS

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »