#RUNNERSFORRUNNERS 2022

Som corredors i ciclistes al servei de corredors i ciclistes. Treballem per crear l’esdeveniment en què ens agradaria participar. El programa #runnersforrunners té la intenció de crear sinerigies entre tota la comunitat. Oferim la possibilitat de col·laborar a les nostres curses a canvi d’una inscripció per a un altre esdeveniment.

Destinem part dels nostres recursos per a accions del programa #runnerforrunners amb un impacte directe al mig, l’esport de base o a una causa social.

Actualment, som el patrocinador financer de l’únic circuit escolar de bicicleta de muntanya de tot l’estat. També col·laborem amb curses solidaries cim la Gran Kedada; que va recaptar 7000 kg de menjar a l’última edició

VIDA SALUDABLE

Fer esport a la muntanya és un privilegi. L’èxit no és córrer de pressa, sinó fer-ho durant molts anys. Totes les distàncies i desnivells de les nostres curses són responsables i s’ajusten a tots els nivells per fomentar l’esport saludable.

Als avituallaments en cursa oferim grans càrregues de dolç i salat, així ho requereix la situació, però a la línia d’arribada deixem enrere les grasses i els productes saturats. Els reemplacem per un assortit de fruites naturals del temps juntament amb un plat d’arròs, pasta o quinoa de diferent presentació per a donar cabuda a les intoleràncies és comunes.

ESPORT INCLUSIU

Creiem en un esport inclusiu que no entén d’ètnies, classe ni gènere. Promocionem els nostres esdeveniments de forma igualitària per a tots.

 

Fomentem la participació femenina en tots els nostres esdeveniments amb accions específiques i atletes referents del panorama.

En cada un dels nostres esdeveniments, atorguem vuit beques. Cinc estan destinats a esportistes sense recursos i tres atletes que participen per una causa solidària amb una campanya darrere.

CARITES

Instal·lem punt de recollida de roba en col·laboració amb Carites en tots els nostres esdeveniments. A més a més, també donem totes les samarretes i peces de roba sobrants de cada cursa per a una nova utilització o reutilització en teles o teixits.

Creem ocupació per a persones sense recursos mitjançant el programa ECOSOL de Carites.

 

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »