Ulldeter
ROCACORBA | COSTA BRAVA | CAP DE CREUS

VALORS

R.EVIURE
Les R.TRAILS et repta a descobrir els entorns naturals de Rocacorba, la Costa Brava i el Cap de Creus. Tria el teu repte, Express, Trail o Marathon, i atreveix-te a completar les tres curses de manera individual o per parelles.

R.ESPECTAR
Les R.TRAILS aposten per un model respectuós amb el medi ambient i amb el ple compromís de conservar el valor dels actius naturals, així com la conservació dels seus ecosistemes, recursos naturals i serveis ambientals. L’organització de les R.TRAILS satisfà les necessitats del present, sense comprometre’n el futur.

R.ECUPERAR
Les R.TRAILS neixen amb l’objectiu de recuperar l’autenticitat del nostre esport més enllà de la competició. Escala posicions al rànquing final, però recorda que sovint val la pena perdre un minut per contemplar la immensitat de la natura. Ella sempre guanya.

R.EINICIAR
Les R.TRAILS reinicien el marc dels esports outdoor per implementar un nou model organitzatiu amb un compromís ambiental inqüestionable. És el moment de posar en valor allò realment essencial. No hi ha volta enrere.

R.EDUIR
Les R.TRAILS porten un control exhaust dels materials i recursos utilitzats en cada esdeveniment per aplicar un estricte pla de reducció de residus, emissions i impacte.
SOM 0 NET. Som el primer circuit que compensa totes les emissions generades tant per l´organització com els participants de tots els esdeveniments.
SOM RESIDU 0. Som el primer circuit que garanteix la circularitat dels residus de tots els esdeveniments.

R.EPARAR
Les R.TRAILS limiten la participació en cadascun dels seus esdeveniments per prioritzar la connexió del participant amb la naturalesa d’una manera fràgil i sensible, estant en silenci com si no hi fóssim. D’aquesta manera, la biodiversitat del sistema es pot continuar reparant de manera natural dels efectes causats pel canvi climàtic.

R.ESTAURAR
Les R.TRAILS realitzen una donació a una entitat o grup de la zona per dur a terme accions de restauració i conservació, generant una empremta positiva en cadascun dels seus esdeveniments.

R.TRAILS
És el moment de tornar més forts, motivats per ser un exemple de sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

INSCRIU-TE ARA

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »