Ulldeter
ROCACORBA | COSTA BRAVA | CAP DE CREUS

REGLAMENT

1. Les R.TRAILS són el circuit de curses de muntanya de KLASSMARK.

2. El circuit està compost per tres curses: el TRAIL ROCACORBA, el TRAIL COSTA BRAVA i el TRAIL CAP DE CREUS.

3. Els corredors poden participar en el circuit EXPRESS, TRAIL o MARATHON de manera INDIVIDUAL o en EQUIPS DE 2.

4. Cada distància té la seva classificació independent amb sis rànquings: INDIVIDUAL MASCULÍ, INDIVIDUAL FEMENÍ, INDIVIDUAL NO BINARI, EQUIPS DE 2 MASCULINS, ESQUIPS DE 2 FEMENINS i EQUIPS DE 2 MIXTES.

5. El temps total en completar les tres curses d’una mateixa distància establirà la classificació final de les RESET TRAILS.

6. Per formar part de la classificació INDIVIDUAL del circuit s’han d’acabar les tres curses d’una mateixa distància. Només apareixeran en el rànquing final els participants que hagin assolit el repte.

7. Per formar part de la classificació EQUIPS del circuit s’han d’acabar les tres curses d’una mateixa distància. Els equips han d’estar formats sempre pels mateixos integrants. Només apareixeran en el rànquing final les parelles que hagin assolit el repte.

8. S’obsequiaran els tres primers INDIVIDUALS ABSOLUTS, SUB23, MÀSTER 40 i MÀSTER 50 de les classificacions individuals, així com els tres millors EQUIPS DE 2 ABSOLUTS dels rànquings per parelles.

9. En les categories individuals es tindrà en compte l’edat del participant a 31 de desembre de l’any en curs.

10. Els premis individuals són acumulatius. Els participants SUB23, MÀSTER 40 i MÀSTER 50 també aspiren al premi ABSOLUT.

11. La cerimònia de premis de les RESET TRAILS es durà a terme al finalitzar el TRAIL CAP DE CREUS, l’última cursa del circuit. Per a més informació cal consultar el programa oficial de la cursa.

12. És imprescindible estar present en l’entrega de premis per rebre el trofeu, medalla o obsequi.

13. És essencial que els participants indiquin el mateix número d’identificació personal (DNI o passaport) alhora d’inscriure’s a cada una de les tres proves. De no ser així, el sistema no els reconeixerà com la mateixa persona en la classificació general de les RESET TRAILS. En cas d’alguna incidència podeu adreçar-vos a via e-mail a info@klassmark.com.

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »