Ulldeter

REGLAMENT

1. El circuit MISSIONX3 està compost de 3 curses: Trail Catllaràs, Trail Ulldeter i Trail Cap de Creus.

2. A cadascuna de les proves s’atorga una puntuació, mitjançant un logaritme matemàtic, a tots els participants. El còmput d’aquestes puntuacions determina la classificació general del circuit MISSIONX3.

3. El logaritme matemàtic que s’aplica és:
(Temps primer classificat / Temps corredor) * 100

4. S’establiran 2 rànquings de puntuació, masculina i femenina, per cada una de les modalitats (Express, Trail i Marathon). Els primers classificats de cadascuna obtindran 100 punts. A la resta de corredors se’ls hi aplicarà el logaritme.

5. Per formar part de la classificació general del circuit MISSIONX3 i optar als premis és essencial participar i acabar les tres curses d’una mateixa distància. En cas contrari, el corredor apareixerà a la classificació global sense possibilitat d’optar als premis esmentats.

6. La cerimònia de premis de les MISSIONX3 es durà a terme al finalitzar el Trail Cap de Creus, la última cursa del circuit. Per a més informació cal consultar el programa oficial de la cursa.

7. S’obsequiaran els tres primers classificats ABSOLUTS del circuit Express, Trail i Marathon, així com els millors classificats MÀSTER i SUB23; tant masculí com femení.

8. És essencial que els participants indiquin el mateix número d’identificació personal (DNI o passaport) alhora d’inscriure’s a cada una de les tres proves. De no ser així, el sistema no els reconeixerà com la mateixa persona en la classificació general de les MISSIONX3. En cas d’alguna incidència podeu adreçar-vos a via e-mail a inscripcions@klassmark.com.

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »