cinglera_home
LAIKA VIRTUAL RACE
13 & 14 FEBRER

LAIKA VIRTUAL RACE

NO ENS QUEDEM DE BRAÇOS PLEGATS

La flama més viva que mai. El cap de setmana del 13 i el 14 de febrer arriba la Laika Virtual Race. Viu amb nosaltres l’adrenalina de la competició i dona el màxim des de qualsevol indret del món. Escull la teva distància i fes realitat el teu repte. 5K, 10K i 21K perquè ningú es quedi a casa. Tan sols necessites descarregar-te l’APP, sortir a córrer i competir a través del sistema més avançat de curses virtuals del moment. Escalfar bé i prepara una bona playlist perquè una vegada comences la cursa el temps no s’atura.

DIA I HORA

Del dissabte 13 de febrer a les 00:01 h fins diumenge 14 de febrer a les 18:00 h.

CATEGORIES

Classificació instantània absoluta masculina i femenina.
Classificacions de cada categoria: Sub23 i Màster de 5 en 5 anys a partir dels 35 (M35, M40, M45, M50…), tant masculí com femení.

INSTRUCCIONS

1. Inscriu-te a la Laika Virtual Race. La inscripció és genèrica per a les tres distàncies. Un cop inscrit podràs escollir la distància en la qual vols participar a través de l’APP.

2. Un cop formalitzada la teva inscripció, descarrega’t l’APP ‘Rock the Sport Virtual’. Quan t’inscriguis rebràs un dorsal personalitzat per si el vols imprimir el dia de la cursa.

3. Una vegada t’hagis descarregat l’APP, només necessites introduir el codi localitzador que apareix en el justificant de la teva inscripció. Accediràs a la fitxa de la Laika Virtual Race on podràs triar en quina distància vols participar.

4. Des del primer moment podràs realitzar entrenaments previs a la data de l’esdeveniment per provar l’APP tantes vegades com vulguis. En la cursa oficial tan sols hi podràs participar una vegada entre dissabte 13 de febrer a les 00:01 h fins diumenge 14 de febrer a les 18:00 h.

5. Durant els entrenaments i la cursa podràs consultar el teu temps total i el que et falta per completar la distància seleccionada. L’APP et notificarà per veu cada quilòmetre que completes fins que finalitzis l’activitat. Recorda que tan sols tens un intent per fer la cursa.

6. En acabar cada activitat podràs veure el mapa del teu recorregut i compartir el teu resultat. Cada activitat es mostrarà en els resultats de la teva web i totes les classificacions es publicaran en temps real en la pàgina de l’esdeveniment.

DISTÀNCIES

Fes realitat el teu repte des de qualsevol indret del món. Tu tries el recorregut i la superfície.

El recorregut haurà de ser pla. Si fa baixada, el desnivell negatiu total supera al positiu, l’organització invalidarà el temps i desqualificarà al participant.

5k

10k

21k

SPONSORS

SUPPORTERS

PARTNERS

CERTIFIED BY

info@klassmark.com

Trail Bike YouTube Tik Tok LinkedIn
Translate »