MESURES COVID19

Aquesta informació pot ser actualitzada en funció de les mesures que decretin les autoritats.

Davant la situació d’emergència que viu el país per la pandèmia Covid19, des de Klassmark us transmetem la voluntat de dur a terme les curses programades sempre i quan reuneixin les condicions de seguretat adients. La propera cursa, el Trail Ulldeter, s’ajornarà al mes d’agost en cas que no es pugui celebrar el 28 de juny.

És evident que aquesta nova situació ens farà prendre noves mesures si volem seguir gaudint de l’esport tal i com l’entenem ara. El nostre col·lectiu també ha de ser capaç de readaptar-se per seguir la seva activitat. Per aquest motiu estem treballant de la mà d’especialistes mèdics amb un projecte per adaptar les curses a la nova situació amb totes les garanties quan sigui possible.

Restem a l’espera que l’Estat comuniqui les mesures d’aforament limitat en petits esdeveniments sense públic a l’aire lliure, durant el període de Covid19, per prendre una decisió. Quan coneguem les mesures estudiarem la viabilitat de cada cursa. En cas quel’Estat no apliqui cap diferència entre actes esportius massius i amb molta afluència de públic amb petits esdeveniments com els nostres, ens veuríem obligats a ajornar o anul·lar el calendari.

Si les restriccions ens permeten seguir endavant amb el nostre calendari, adaptarem cada una de les nostre curses a la normativa vigent. Buscarem espais més amplis per l’entrega de dorsals, les zones de sortida i arribada o l’avituallament en meta. Si fos necessari també realitzaríem sortides esglaonades.

Fins ara cada distància ha tingut una sortida i horari independent aglomerant com a màxim 500 participants. Estem disposats a fraccionar-ho encara més segons el nivell de cada corredor. Aquest haurà de preveure el temps en que completarà el recorregut i l’organització l’indicarà el seu grup i hora de sortida. Tot i això, la classificació general de la cursa seguirà sent el temps real de cada corredor indiferentment del grup que hagi sortit.

Les mesures de seguretat i higiene abans i desprès de la cursa serien les mateixes que el protocol del moment: ús de mascaretes, distància entre participants, rentar-se les mans, etc. Buscarem espais amplis per poder-les complir totes. Continuarem fent entregues de dorsals en horaris diferents i en l’avituallament d’arribada tan sols hi podràs entrar una vegada seguint totes les recomanacions sanitàries.

El nostre estudi també conclou que els avituallaments durant el recorregut seran opcionals. Serà decisió del corredor avituallar-se o no. En cas d’aturar-se el temps no es cronometrarà, posarem una estora de temps a l’entrada i a la sortida, però el corredor rebrà una penalització que estabilitzarà l’organització. Un cop a dins el participant es podrà avituallar amb el que necessiti seguint totes les recomanacions sanitàries sense pressa ni aglomeracions.

La pandèmia Covid19 alterarà els nostres costums i potser alguns d’ells ho faran de per vida.

Si t’inscrius dins l’estat d’alarma què passa amb la teva inscripció si s’anul·la o s’ajorna la prova?
Aquestes són les diferents alternatives que t’oferim. Has de comunicar la teva decisió a inscripcions@klassmark.com.
•       1. Guardar el teu dorsal per la nova data.
•       2. Guardar el teu dorsal per a l’edició del 2021.
•       3. Canviar el nom de la teva inscripció.
•       4. Canviar la teva inscripció per qualsevol cursa del calendari Klassmark.
•       5. Retorn del 100% de l’import de la inscripció en cas que t’hagis inscrit dins l’estat d’alarma que ha decretat l’Estat.