OCTUBRE 2020
Slider

La Cursa

Terres de Llegenda

Els cingles de Tavertet dibuixen un perfil tan excitant que tota història es queda curta. Territori de llegendes, és el moment de deslligar-nos del passat. El recordarem en cada una de les nostres passes, farem honor als mil i un personatges que han desfilat per aquestes terres, però el 8 de setembre estem decidits a escriure una nova història on vosaltres en sereu els únics protagonistes.

Dos recorreguts donaran el tret de sortida a una nova aventura de Klassmark. Forma part de Cinglera des de la primera edició. Si ho estàs llegint, el destí ha decidit que hi posis la primera pedra. T’esperem a Tavertet per acomiadar l’estiu de la millor manera possible: corrent.

Si fa calor, que la farà, tenim les armes per combatre-la. Aigua i més aigua. Ens perdrem per camis i corriols però sense donar l’esquena al Pantà de Sau que banya les muntanyes abruptes de la zona. Serà el moment de tornar aixecar el cap per tornar airosos a Tavertet on, per creuar la línia d’arribada, us haureu de mullar de cap a peus. Literalment.

Recorreguts

EXPRESS
14K 750+

Official Sponsors
Official Collaborators
Translate »